E menduar për supermarket duke qenë e pozicionuar në kënd, me një shikueshmëri shumë të lakmueshme dhe akses në rrugën kryesore e dytësore, sipërfaqja e njësisë mundëson funksionimin shumë të mirë të saj si e tillë.