NJËSI TREGTARE 3 ( SUGJERUAR PËR BAR + AMBJENTI I PISHINËS) (Bar: Sip. 592.7 m2; Pishina Sip.526.2 m2; Total: 1118.9 m2)

E pozicionuar në zemër të katit përdhe, njësia tregtare 3 është mjaft e përshtatshme për të funksionuar si një bar që akomodon rreth 300 persona, si dhe ofron një pishinë funksionale në verë e në dimër.